De technologie van Task Es

De technologie van Task Es

Het selecteren van de juiste centrifuge voor een bepaalde soort werk kan resulteren in aanzienlijke besparingen tijdens zo een milieu vriendelijke scheiding proces. Daarom zijn er verschillende soorten centrifuges met verschillende doeleinden. Afhankelijk in welke branche de centrifuge gebruikt zal worden, kan men de juiste kiezen. The Task Es centrifuges zijn speciaal ontwikkeld voor het efficiënte en goedkoop scheiding van vloeibare en vaste deeltjes uit modder of andere vloeibare massa. Of voor het scheiden van water uit een olie suspensie. In gebieden zoals in de chemie, biologie en biochemie dient een centrifuge om suspensies te scheiden.

De main drive bij de kom kan zowel elektrisch als hydraulisch aangedreven worden terwijl de scroll hydraulisch of met een gearbox aangedreven kan worden. Beide draaien op verschillende snelheden, wat resulteert in voortdurende scheiding van vloeistoffen en vaste stoffen uit de suspensie. Afhankelijk van de eigenschappen van de stoffen die gescheiden moeten worden , gewenste doorvoer en mate van scheidingen kan een één of twee stap decanteren proces worden gebruikt. Decanter wordt meestal gebruikt voor centrifuges met een waterafvoer. Bij dit scheiding proces is het scheiden van water van olie de hoofdzaak volgens de richtlijnen van het milieubeheer.

De technologie op het gebiedt van olie-industrie apparatuur en de ervaring van Task zijn de belangrijkste elementen in de kwaliteit van deze task centrifuge. Verder biedt Task haar klanten maat werk op basis van hun wensen, een snelle levertijd en gratis installatie. Dit apparatuur is voor grote industriële bedrijven de milieu vriendelijke uitvinding van het eeuw.