De voordelen van Android en Pokemon coins

De voordelen van Android en Pokemon coins

Android gebruikers hebben ten op zichtte van iOS gebruikers een aantal voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat je gratis Pokecoins kan krijgen als Android gebruiker. De gratis Pokecoins kan je krijgen door Google enquête formulieren in te vullen. Door deze formulieren in te vullen, krijg je Google Playstore punten die je kan inruilen voor spullen uit de Google Playstore. Een van de dingen die je dus kan kopen met je google credit zijn Pokecoins.

Nieuwe Pokémon Go spelers kunnen bij de verschillende Pokestops Poke Balls, eieren, coins en wierook kopen. Het kopen van deze items gaat altijd gepaard met Pokecoins. Pokestops zijn real-life locaties in je omgeving. Het zijn doorgaans parken, winkelcentra, kerken en eigenlijk elke vorm van toeristische attractie. Als je eenmaal een Poke Stop hebt gevonden, kan je het pictogram op je telefoon draaien, deze zal dan een aantal items uit spugen. Wellicht zit tussen deze items ook het geen je nodig hebt. Voor sommige spelers in kleine steden, zijn er niet zoveel stops, maar dit zal geleidelijk aan veranderen omdat Niantic steeds weer enkele nieuwe stops lanceert.

Als je op zoek bent naar Poke Balls dan kun je door steeds in personage level te stijgen meer punten winnen en zo ook meer poke balls krijgen. Andere manieren om de coins te winnen is middels game play. Je moet dus echt bezig zijn met het spel en ook echt winnen en andere levels bereiken, dan krijg je op je coin saldo steeds wat bijgeschreven.