Wat gebeurt er als ik mijn wiel verlies?

Wat gebeurt er als ik mijn wiel verlies?

Soms kan het voorkomen dat een wiel verloren raakt. In zo een geval kan het lastig zijn om dan de sneakers te dragen. Een nieuwe wiel kopen is gelukkig niet moeilijk, in de holte van het verloren wiel zie je de grootte van het wiel en de type wiel die de schoen gebruikt. Als er bijvoorbeeld staat ‘FAT-L (US 9-12)’, dan heb je FATS wielen nodig om de wiel te vervangen. Heel handig zijn de vervangende wiel kits op de Heelys Shop.

Nu het wiel besteld en aangeleverd is, dan is de volgende stap de wiel plaatsen. Om het wiel te plaatsen zijn er stappen, de stappen zijn als volgt:

  1. Plaats het wiel in de beugel en zorg ervoor dat de as is uitgelijnd met de as armen.
  2. Met de palm van je hand, duw het wiel zo hard als je kunt in de beugel. Er volgt een klikkend geluid dat aangeeft dat de assen vast zitten.
  3. Controleer visueel of het wiel recht is. Stamp de hiel om te controleren of het echt goed zit.

Waar kan ik schaatsen met mijn Heelys

Als je Heelys gekocht hebt, dan is het natuurlijk goed om te weten waar je het wel en niet zou kunnen gebruiken. Heelys, zijn handig maar je mag nooit en nimmer overlast vormen voor anderen.

  1. Openbare ruimtes waar er veel mensen zijn, zijn geen goede plaatsen voor het schaatsen met Heely’s.
  2. Vorm geen overlast voor anderen, dit kan veroorzaakt worden bij het schaatsen in een drukke straat.
  3. Volg de regels op openbare plaatsen – als er geen schaatsen toegestaan zijn dan is het zaak dat je ook met Heelys niet daar gaat schaatsen.
  4. Respecteer de rechten van anderen op openbare plekken, want zij komen er net als jij om ervan te genieten.